Read Свещена любов by J.R. Ward Free Online


Ebook Свещена любов by J.R. Ward read! Book Title: Свещена любов
The size of the: 7.79 MB
Edition: Ибис
Date of issue: December 7th 2011
ISBN: No data
The author of the book: J.R. Ward
Language: English
Format files: PDF
ISBN 13: No data

Read full description of the books Свещена любов:

Потопете се в тъмния свят на буреносни страсти и спиращо дъха действие, където шестима необикновени воини са призвани да защитят расата на вампирите от тяхното пълно унищожение.

В сенките на нощта в Колдуел, Ню Йорк, бушува ожесточена и смъртоносна война. Последните вампири са безмилостно преследвани и избивани от Обществото на лесърите – организация на лишени от души ловци, които не се спират пред нищо, за да унищожат враговете си. Шестима изключителни воини, най-добрите бойци на вампирите, обединени в Братството на черния кинжал, имат за задача да спасят расата си от гибел.

Фюри, фанатично верен на Братството на черния кинжал, жертва себе си за доброто на расата, превръщайки се в мъжа, отговорен за запазването на кръвната линия на елитните воини. Като примейл на Избраниците той е призван да стане баща на дъщерите и синовете, които ще съхранят традициите и ще се сражават с онези, които искат вампирите да бъдат заличени.

Кормия, неговата Първа избраница, иска да спечели не само тялото, но и сърцето му и вижда емоционалните рани, които той крие зад своето благородство и чувството си за отговорност пред расата. Но докато войната с лесърите става все по-неумолима и над Братството е надвиснала заплаха, Фюри трябва да избере между дълга и любовта.

Read Ebooks by J.R. WardRead information about the author

Ebook Свещена любов read Online! J.R. Ward is the #1 New York Times bestselling author of numerous novels, including the Black Dagger Brotherhood series. She lives in the South her family.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Свещена любов
Read EBOOK Свещена любов by J.R. Ward Online free

Download Свещена любов PDF: sveshena-lyubov.pdf Свещена любов PDF