Read Probabilitatea statistica de a te indragosti la prima vedere by Jennifer E. Smith Free Online


Ebook Probabilitatea statistica de a te indragosti la prima vedere by Jennifer E. Smith read! Book Title: Probabilitatea statistica de a te indragosti la prima vedere
The size of the: 415 KB
Edition: Editura Epica
Date of issue: February 2013
ISBN: No data
The author of the book: Jennifer E. Smith
Language: English
Format files: PDF
ISBN 13: No data

Read full description of the books Probabilitatea statistica de a te indragosti la prima vedere:

Cine şi-ar fi închipuit că patru minute ar putea schimba totul?

Pentru tânăra de şaptesprezece ani, Hadley Sullivan, această zi pare să fie una dintre cele mai rele de până acum…
Tocmai a pierdut avionul, este blocată în aeroportul JFK din New York şi e pe cale să întârzie la nunta propriului ei tată, care se căsătoreşte, pentru a doua oară, la Londra, cu o femeie pe care n-a văzut-o în viaţa ei.
Apoi, aşteptând să se îmbarce în următorul avion, îl întâlneşte pe Oliver. E britanic. Şi e foarte drăguţ. Şi o va însoţi în noul ei zbor.
Călătoria de-o noapte trece cât ai clipi, iar Hadley şi Oliver se pierd unul de altul în aglomeraţia din aeroport, la sosire.
Îi va aduce oare soarta din nou împreună?

Desfăşurată pe parcursul a douăzeci şi patru de ore, povestea lui Hadley şi a lui Oliver ne vorbeşte despre relaţiile de familie, despre a doua şansă şi despre dragostea la prima vedere.

Read Ebooks by Jennifer E. SmithRead information about the author

Ebook Probabilitatea statistica de a te indragosti la prima vedere read Online! Jennifer E. Smith is the author of eight books for young adults, including WINDFALL and THE STATISTICAL PROBABILITY OF LOVE AT FIRST SIGHT. She earned her master's degree in creative writing from the University of St. Andrews in Scotland, and her writing has been translated into 33 languages.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Probabilitatea statistica de a te indragosti la prima vedere
Read EBOOK Probabilitatea statistica de a te indragosti la prima vedere by Jennifer E. Smith Online free

Download Probabilitatea statistica de a te indragosti la prima vedere PDF: probabilitatea-statistica-de-a-te-indragosti-la-prima-vedere.pdf Probabilitatea statistica de a te indragosti la prima vedere PDF