Read Szépek by Scott Westerfeld Free Online


Ebook Szépek by Scott Westerfeld read! Book Title: Szépek
The size of the: 994 KB
Edition: Könyvmolyképző
Date of issue: 2009
ISBN: No data
The author of the book: Scott Westerfeld
Language: English
Format files: PDF
ISBN 13: No data

Read full description of the books Szépek:

Gyönyörű. Közkedvelt. Tökéletes. Tökéletesen mű.
Tally végre szép lett. A tökéletesnél is jobban néz ki, ruhái őrületesek, a fiúja észvesztő, s ő a társaság központja. Éppen ez az amire vágyott.
De a sok szórakozás – az állandó bulik, a high-tech luxus, a teljes szabadság – sem palástolja, hogy valami nincs rendjén.Valami fontos.Ekkor üzenet érkezik Tally csúf múltjából. Miután elolvasta, emlékezni kezd arra, hogy mi is a baj a szép élettel, s vége a mulatságnak.
Választania kell: vagy azért küzd, hogy elfelejtse amit tud, vagy pedig az életéért, mivel a hatóságok nem hagynak életben senkit, aki ilyen információ birtokában van.

Read Ebooks by Scott WesterfeldRead information about the author

Ebook Szépek read Online! Scott Westerfeld is a New York Times bestselling author of YA. He was born in the Texas and now lives in Sydney and New York City. In 2001, Westerfeld married fellow author Justine Larbalestier.

He is best know for the Uglies and Leviathan series, and his next book, Afterworlds, comes out September 23, 2014.

His book Evolution's Darling was a New York Times Notable Book, and won a Special Citation for the 2000 Philip K. Dick Award. So Yesterday won a Victorian Premier's Award and both Leviathan and Midnighters 1: The Secret Hour won Aurealis Awards. Peeps and Uglies were both named as Best Books for Young Adults 2006 by the American Library Association.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Szépek
Read EBOOK Szépek by Scott Westerfeld Online free

Download Szépek PDF: szpek.pdf Szépek PDF