Read Het spel van de engel by Carlos Ruiz Zafón Free Online


Ebook Het spel van de engel by Carlos Ruiz Zafón read! Book Title: Het spel van de engel
The size of the: 5.23 MB
Edition: Signatuur
Date of issue: 2009
ISBN: 9056723162
The author of the book: Carlos Ruiz Zafón
Language: English
Format files: PDF
ISBN 13: 9789056723163

Read full description of the books Het spel van de engel:

‘Een schrijver vergeet nooit de eerste keer dat hij een paar munten of een loftuiting accepteert in ruil voor een verhaal. Nooit vergeet hij de eerste keer dat hij het zoete gif van de ijdelheid in zijn bloed voelt en gelooft dat, als hij er nu maar in slaagt zijn gebrek aan talent voor iedereen verborgen te houden, de droom van de literatuur in staat zal zijn hem een dak boven het hoofd te verschaffen, een warme maaltijd aan het einde van de dag en, waar hij het meest naar hunkert: zijn naam gedrukt op een miezerig stuk papier dat ongetwijfeld langer zal leven dan hij. Een schrijver is veroordeeld tot de herinnering aan dat moment, omdat hij dan al verloren is en zijn ziel een prijs heeft.’

In het turbulente Barcelona van de jaren twintig krijgt de jonge broodschrijver David Martín, geobsedeerd door een onmogelijke liefde, het aanbod van een mysterieuze uitgever om een boek te schrijven zoals nog nooit geschreven is, een boek dat de wereld zal veranderen. De tol die David hiervoor moet betalen is echter torenhoog.
David, zijn vader bruut vermoord, zijn moeder niet meer dan een schim op afstand, raakt als kind verzeild in het Kerkhof der Vergeten Boeken. Daar stuit hij op het sinistere, religieuze boek Lux Aeterna, verschenen bij de Parijse uitgever Andreas Corelli – Davids opdrachtgever – en geschreven door ene Diego Marlasca. Ooit behoorde Davids huis met de toren toe aan deze onfortuinlijke advocaat, die zich geheel op het schrijven toelegde, tot hij onder duistere omstandigheden thuis om het leven kwam. Spoedig blijken er tussen hemzelf en Marlasca meer parallellen te bestaan dan David kon vermoeden...

Read Ebooks by Carlos Ruiz ZafónRead information about the author

Ebook Het spel van de engel read Online! Carlos Ruiz Zafón is a Spanish novelist. Born in Barcelona in 1964, he has lived in Los Ángeles, United States, since 1994, and works as a scriptwriter aside from writing novels.

His first novel, El príncipe de la niebla (The Prince of Mist, 1993), earned the Edebé literary prize for young adult fiction. He is also the author of three more young-adult novels, El palacio de la medianoche (1994), Las luces de septiembre (1995) and Marina (1999).

In 2001 he published the novel La sombra del viento ("The Shadow of the Wind"), his first "adult" novel, which has sold millions of copies worldwide. Since its publication, La sombra del viento has garnered critical acclaim around the world and has won numerous international awards. Ruiz Zafón's works have been published in more than 40 countries and have been translated into more than 30 languages.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Het spel van de engel
Read EBOOK Het spel van de engel by Carlos Ruiz Zafón Online free

Download Het spel van de engel PDF: het-spel-van-de-engel.pdf Het spel van de engel PDF